Etusivu


Analyyttinen
Pakinoita ja Kolumneja Pohjois-Satakunnassa
2004-Luontojuttuja
Kirjoituksia Pohjois-Satakunnassa 200
4-


Poliittinen eläin
Kirjoituksia Pohjois-Satakunnassa
2004-2008


Pyhimys
Simon Templarin jäljilläMinä
Harri Helin pähkinänkuoressa


Lapsellinen mies
Valokuvia matkoilta
Päivitetty 23.8.2008 klo 11:45


Takaisin

Q-Nallen vierailu Pyryn, Lumin ja Elmerin luona 7. - 9.12.2007 

Perjantaina Q-Nalle pääsi pirssiauton kyytiin, kun Pyry, Harri-isä ja lainakoira Elmeri ottivat vuokra-auton Ikaalisten taksiasemalta ja kävivät noutamassa Lumi-siskon Kakkospesältä Poppelikadun kotiin Wanhaan Kauppalaan. 

Q-Nalle nostettiin heti kotiin saavuttuamme Pyryn kerrossängyn ylävuoteelle turvaan Elmeri-koiran liian rajuilta otteilta. Sieltä Q-Nalle tekikin koko viikonlopun hajahuomioita perheen touhuista. Lumi leikitti ahkerasti Elmeriä ja Q-Nalle tarkkaili tilannetta aitiopaikalta. 

Perjantaina koko konkkaronkka kiersi Toivolansaaren. Isin jalka kipeytyi reissusta ja Lumi jäi valvomaan Elmeriä ja Q-Nallea Pyryn ja isin terveyskeskuskäynnin ajaksi. Pyryä nauratti, kun lääkäri pisti pitkällä piikillä kortisonia isin kantapäähän. 

Pyry paikkasi isin tilannetta ja ulkoilutti Elmeriä aamuin illoin. Q-Nalle yöpyi Pyryn kainalossa kaksi yötä yläpetillä. Pyry myös opetti Q-Nallea soittamaan pianolla Satu meni saunaan ja Ukko-Nooaa.  

Välillä koko konkkaronkka katsoi televisiosta Lasten aamua ja nautti kaakaoaamiasta Q-Nallen ja Elmeri-koiran jättäessä suklaajuoman nauttimisen väliin. Välillä pelattiin Pokeria ja Trivial Pursuitia vaihtelevalla menestyksellä. 


Takaisin